Very shcoked at nVidia - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-13-2005, 02:26 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 286
Default Very shcoked at nVidia

wow... hey everyone... I just ran aquamark and i got a score of 8,374. Jeezes my overall fps was 11. wth.... I thot a geforce 5500fx was okay not crappy... Jeez this sucks lol . Any suggestions on how to fix this or is this is just normal and my gfx card sucks... Wow...
__________________

__________________
foreverxyoung is offline  
Old 02-13-2005, 02:30 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

the 5500 isn't at all a powerful card man =/ Especially with the FX series, ATI destroyed it pretty much. Unfortunately I didn't know that when I bought my card, I got the FX 5700, I think I get 19K in aquamark.

But that seems pretty on par with that card.
__________________

Nubius is offline  
Old 02-13-2005, 02:39 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 286
Default

now..nubius.. have u heard of World of Warcraft? if u did , do u think my comp can handle it and mayb not play as smooth as a 6600gt buht okay...
__________________
foreverxyoung is offline  
Old 02-13-2005, 04:13 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Yeah I've heard of it, never played it or even looked into the specs though as to what kind of machine it needs. Go search on the net for the requirements to play it. Generally those kinds of games aren't THAT intensive though so it should be able to handle it, but don't quote me on that
Nubius is offline  
Old 02-13-2005, 04:33 AM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

WoW is very RAM intensive, if you have the $$, you may want to add another 512 stick
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 02-13-2005, 06:40 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 833
Default

i get 55,000+ in aquamark with my nvidia chipset (but it is a 6600GT)

I have no real suggestions for you though... except make sure you arent running other programs when you run aquamark as it takes your cpu score into account too!
__________________
hygor is offline  
Old 02-13-2005, 12:14 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 286
Default

lol no wonder!! i run other programs like bittorents and media player and aim in the background lol.. thanks, my score is 11,000 now. Il consider the 512 stick as soon as i get the money.. lol and no nubius i wont quote u on that =D
__________________

__________________
foreverxyoung is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.