Verifying DPI Data Pool - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-19-2005, 01:18 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2003
Posts: 105
Default Verifying DPI Data Pool

I have a hardware problem that has me stumped.

I have an gigabyte MB with an AMD CPU, 512 MB Ram, IDE drive.

I have changed out the MB, Memory and HD and get the same result: It hangs after the Verifying DMI Pool.

I have got it to boot to the CDROM by making it master and not connecting the HD, however every time I connect the HD it hangs. I have replaced the HD and get the same result.

HELP?!?!?!?
__________________

_Jack is offline  
Old 06-19-2005, 01:49 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,289
Send a message via AIM to timmer
Default

what do u mean it hangs it stays there forever or just takes a while?
__________________

__________________
Intel p4 HT 3.0GHz
1 16x Toshiba dvd burner
2 sticks of corsair ddr2 533mhz 512mb
GeForce Fx 6600GT
Asus P5LD2
HD AUDIO
480W thermaltake
timmer is offline  
Old 06-19-2005, 03:09 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2003
Posts: 105
Default

It never goes past that point, ever.......
_Jack is offline  
Old 06-19-2005, 09:39 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Replace your IDE cables, one is more than likely damaged.
c0rr0sive is offline  
Old 06-20-2005, 08:11 AM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2003
Posts: 105
Default

I have switched between 3 cables and nothing changes
_Jack is offline  
Old 10-22-2005, 09:49 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

what OS do you have on the hard drive(s)?
and does it hang at POST, or when it loads the OS?
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-23-2005, 09:19 AM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2003
Posts: 105
Default

The problem was a bad CPU. I replaced the CPU and all is good.
__________________

_Jack is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.