using hdd from p4 pc on amd pc?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-30-2003, 04:51 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1
Default using hdd from p4 pc on amd pc??

have just built new amd 2400+ on an epox mobo with 1 gig ddr ram .i have taken my 40 gig quantum fireball hdd from my 1.5 p4 423 socket .boots up fine until it starts to load windows .then i get BSOD!.it tels me to try restart windows or that hdd may be corrupt or check for viruses.but when i tried it in p4 again it loaded windows no problem.
can anyone suggest anything i could try please?
__________________

rjpt is offline  
Old 06-30-2003, 09:27 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 500
Default

By chance is the old P4 machine a pre-imaged machine?

Would you happen to have to use restore cd's on it to reinstall?

This could be that there is a CRC on the disc, thinking that it should be in the other PC.. the numbers dont check and BSOD...

Try completely wiping the disk, get a low level formating utility like Data Destroyer or similar, and then attempt to reinstall and see if you have better luck,,

cheers,
__________________
Crash Abbott
MCSE, MCP+I, A+

\"You\'re the Disease, and I\'m the Cure!\"
CrashAbbott is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.