USB Mouse Freezing - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-06-2005, 11:44 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to DeathCow
Angry USB Mouse Freezing

I'll keep it simple, USB optical mouse(nYko air flo) and at random intervals it freezes/sensor stops working(scroll button/click still work). It isn't the mouse itself because I've tried it on other comps.

Help?
__________________

DeathCow is offline  
Old 03-07-2005, 12:57 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

Something could be wrong with that port on the mobo.
__________________

__________________
majistic is offline  
Old 03-07-2005, 12:58 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

Oops, you said USB, something could be wrong with the USB port.
__________________
majistic is offline  
Old 03-07-2005, 11:03 AM   #4 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

I too have seen the same prob..... and oddly, from what iv learned,, try putting the moue on a different surface. I have the nyko mouse on a wodd table, when i go to move it, it will freeze for like 2 seconds sometimes... i put a piece of paper under it, it never did it again
jseber1982 is offline  
Old 03-07-2005, 11:14 AM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

I have the nyko air flo mouse and it's just picky on rather or not to move.
DJ-CHRIS is offline  
Old 03-08-2005, 05:52 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to DeathCow
Default

Quote:
Originally posted by majistic
Oops, you said USB, something could be wrong with the USB port.
how do I go about checking/fixing? (thx to all who offered help)
DeathCow is offline  
Old 03-08-2005, 05:56 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 175
Default

lol... I got that mouse for free with Half-life 2.
FrontSide is offline  
Old 03-08-2005, 11:41 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to DeathCow
Default

pretty nice when it works =|
DeathCow is offline  
Old 03-08-2005, 11:42 PM   #9 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by FrontSide
lol... I got that mouse for free with Half-life 2.
Same
DJ-CHRIS is offline  
Old 03-09-2005, 02:57 AM   #10 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default

You could possibly re-install the program for the mouse? Try a mouse pad or piece of paper, etc... Could possibly be something stupid like batteries... If it is in fact your USB port... Maybe try a 4 or 5 ports USB card????
__________________

__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.