UPS backup settings/config question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-02-2004, 12:52 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1
Default UPS backup settings/config question

I just bought a UPS for my home computer and have been on the manufacturers website and emailed them and got no response...
My question is when setting up the configuration (see pic attached) I don't know what the signal polarities are for the UPS I have, it's not documented in any of my literature. Anyone have any suggestions? The UPS I have is the Amptek Bluestar 650N (http://www.amptekcorp.com/htm/produc...uestar650n.htm) I was going to try each setting and see but I'm afraid of bunking it up or damaging it....any help would be great!
__________________

vmaxcan is offline  
Old 06-02-2004, 03:32 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

I don't know if he should be changing that to negetive Dave. if in doubt leave all those settings the way they are. the manufacturer should always have those to a safe default setting. I recommend not changing anything unless you are absolutely sure. I mean why would they sell a product that is new and it has an unsafe setting turned ON by default?
ekÆsine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.