Upgrading my Computer, Need help choosing Hardware - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-10-2005, 12:48 AM   #21 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 56
Send a message via AIM to WisdomRacing
Default

No I got two when I first traded the comp for my old paintball gun (E-Reflex) and another included in a trade for my barrel (SS Freak Kit)

I may use all three I may not. I think I'm gonna put one in my old Gateway when I put it in my Antec case.
__________________

WisdomRacing is offline  
Old 02-10-2005, 08:29 PM   #22 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 56
Send a message via AIM to WisdomRacing
Default

eh...up?
__________________

WisdomRacing is offline  
Old 02-12-2005, 12:50 AM   #23 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 204
Default

get about 3ghz or 3000 cpu and get atleast 512mb if not 1gb memory
__________________

__________________
ACE’s System
Athlon 64 3000+ Venice @ 2.25GHz
EpoX 9NPA+ Ultra
2x512mb Patriot XBLK
256mb BFG 7600GT
Samsung 200GB 8mb
500W Apevia (Aspire) PSU
Samsung CD-RW
Logitech Z-3 2.1
IBM 17”
Windows 2000 PRO

3DMARK05 - 6***
Ace No-Money is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.