Unresponsive Laptop - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-18-2004, 04:37 PM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default Unresponsive Laptop

I use my moms laptop to do some work on here and there. Today when I go to start it up, it starts up fine and all, but when I go to open a folder or something it double clicks it, shows the hour glass icon, then just sits there as if the computer has no RAM in it or something. Its like all the commands are being lagged down, I've had computers do this and then a couple seconds later it all catches up with itself and opens everything. But this won't even open a damn folder on the desktop. I hate how just out of the blue **** like this happens. Anyone got an idea of what might be happening?
__________________

Nubius is offline  
Old 08-18-2004, 04:38 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

give us the specs
__________________

__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 08-18-2004, 04:39 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
HoLoCroN's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Plant City, FL
Posts: 1,305
Default

What OS (Operating System) is the laptop running?
HoLoCroN is offline  
Old 08-18-2004, 04:40 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

geh, well I restarted again and this time at startup I cancelled the 'PRINT ERROR' process in the system tray and now everything runs fine and folders open like they should. Not sure but maybe the printer error was bogging down the rest of the system....
Nubius is offline  
Old 08-18-2004, 04:41 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

yeah, that could be . . . happens a lot on the crappy celeron600 running 98se i have upstairs
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 08-18-2004, 04:43 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

It was running Windows XP, I can't believe you guys answered that so quickly it was up like 30 seconds =)

AMD Athlon XP-M
256mb Memory

I don't know the full specs of the laptop cause its not my mine baby =)
Nubius is offline  
Old 08-18-2004, 04:52 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

hahah, we never sleep
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 08-18-2004, 05:05 PM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

well it sure did scare the hell out of me. I swear computers dont like me, weird crap just happens out of nowhere =/
Nubius is offline  
Old 08-18-2004, 05:08 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

haha, me too . . .

like if a game works on 99 out of 100 computers, mine will be the 1 computer that doesnt work
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 08-18-2004, 05:13 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

hahaha yeah exactly. Man I bought a geforce fx 5700 card in april right. Had to buy another motherboard to get the card to work so it wasn't until a month later I got the new mobo and got the card to work. 2 months after that my card dies =/ Aint that some ****?
__________________

Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.