Two Athlon 64 3200+ Systems - low scores - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-19-2004, 10:06 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 34
Send a message via AIM to miller
Default Two Athlon 64 3200+ Systems - low scores

I have two systems both with 1 gig pc2700 ddr, Athon 64 3200+, and 9800 pro video cards. When I run 3dmark 01 and Aquamark, I recieve scores of 13,000 in 3dmark, and 11,000 in Aquamark. These are extremely low. I ran AIDA and it tells me my Agp port is disabled, however in the bios I can find nothing about the agp speed in the bios. The only selection possible is VLink speed, and i dont know if that is the AGP speed. I have reset the mobos, and still no dice. Is there something I am missing?? I tested the vid cards in a system with a 2700+ and 512 ram and i recieved much higher scores. Any help would be nice.

-Miller
__________________

miller is offline  
Old 05-19-2004, 10:09 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 872
Default

IF u could specify ur Mobo make/model it would make it easier for us to help ya out
__________________

__________________
Screenshots of my Desktop.....Post ur\'s too :D

AMD AthlonXP3000+@ 2.2GHz, Cooler Master Aero 7+, Gigabyte 7NNXP , 1GB Kingston HyperX PC3200 Dual Channel , MSI FX5600 VTDR 256 ,Pinnacle PCTV , 120+120GB Barracuda , Liteon 52x CDRW , Samsung DVDROM , Benq DW1620 16x DVD ReWriter, Phillips 21\" TV,Samsung Syncmaster 763MB,Logitech Cordless MX DUO , Thermaltake Silent PurePower 480W Butterfly Series PSU, Win XP SP2,RH9.
Creative DDTS100 Decoder, Creative Inspire TD7700 7.1 Speakers

Search TF B4 u post { Thanks for this one! Emily :) }
<form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
preet2u is offline  
Old 05-19-2004, 10:19 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 34
Send a message via AIM to miller
Default

One mobo is a FIC k8-800t and I dont know the other at this time.
miller is offline  
Old 05-20-2004, 02:59 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

maybe PC2700 is bottlenecking it... try PC3200
__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.