TV RF Modulator - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-11-2007, 11:49 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Sodaen's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 179
Exclamation TV RF Modulator

I have two items I wish to hook together:
A. Local Cable TV
B. Computer

I need to know of a device which will take the data from one device, keep it (without switching back and forth), while adding a channel of another device. I am aware of how to connect a computer to a TV using a S-Video to Coaxial converter, however I am unable to track a device that would allow me to combine the two on one single wiring scheme.

Please, it is imperative, if you know, or can research this and find a way for me to do this, such a device like what a cable provider would use, please inform me immediately, thank you very much!
__________________

Sodaen is offline  
Old 08-16-2007, 09:25 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Sodaen's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 179
Default Re: TV RF Modulator

Bump for justice.
__________________

Sodaen is offline  
Old 08-16-2007, 09:31 AM   #3 (permalink)
Repeat Offender
 
superdave1984's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: South Fulton, TN
Posts: 1,980
Default Re: TV RF Modulator

What exactly are you trying to do? Watch TV on your computer? Record TV on your hard drive? I have an RF modulator that I got at Radio Shack if that's what you are talking about.
__________________
Change the world. Of one person. Today.

If your equation requires either a complex combination of variables to get the desired result OR you can't seem to get the result regardless of the variables....it ain't your variables, it's your constant.
superdave1984 is offline  
Old 08-16-2007, 09:34 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Sodaen's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 179
Default Re: TV RF Modulator

What I'm trying to do good Dave, you see I have a client who desires to hook up a computer channel which will show corporation-relative programming in each room of the facility. The job is worth a lot of money and having a 2nd wiring scheme would cost me a lot and seriously reduce my profit.

So you see, this would be the difference of a lot of money, A LOT.

As well, you see I can not run it all over the one line because in the break room they desire to have normal cable and it would have to be either one or the other without this device.
Sodaen is offline  
Old 08-19-2007, 06:00 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Sodaen's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 179
Default Re: TV RF Modulator

Bump of Justice. Last call before I do the work tomorrow.
Sodaen is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.