TSSTcorp CD/DVDW TS-H542A? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-29-2005, 04:13 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

lol, I wanted to buy a new one anyway, now I have a good excuse...
__________________

Juice Daddy is offline  
Old 09-29-2005, 06:17 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

good news, It works!

all I had to do was shut down rather than restarting...

after that it worked... (although the last time I tried it I installed the firmware I had) sooo... I risked it again and now I have TS07

thanx BlkShdw88 and Thendar

EDIT: by the way, its reading a lot faster...:amazed:
__________________

Juice Daddy is offline  
Old 09-29-2005, 09:11 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 354
Default

very weird lol no more excuse to get a new one.. glad its all worked out though.. yeah you should have support for a lot more media brands etc as well because of the new firmware
__________________

__________________


Aries A+ Hardware and Software Certified
BlkShdw88 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.