trying to find a MOBO for a p4 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-16-2009, 08:35 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: trying to find a MOBO for a p4

man that sucks, cause about a week ago i blew up a old P4 mobo. i would have gladly sent it to you.
__________________

__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Old 04-17-2009, 09:19 PM   #12 (permalink)
Content Team
 
revenge2's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: earth
Posts: 360
Default Re: trying to find a MOBO for a p4

Quote:
Originally Posted by philbar71 View Post
man that sucks, cause about a week ago i blew up a old P4 mobo. i would have gladly sent it to you.
haha cheers but oh well.

i found another mobo on an online auction, hopefully it doesn't go over 80bucks.

Anyways, here a random question. For a 3.0Ghz cpu how much power do you need? is 300watts adequate?
__________________

revenge2 is offline  
Old 04-18-2009, 12:41 AM   #13 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: trying to find a MOBO for a p4

300 would be plenty.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new mobo Squirtis New Systems | Building and Buying 2 11-14-2008 02:24 PM
Mobo install is a nightmare so far...help? Chad711 Hardware Repairs and Troubleshooting 9 11-05-2008 12:44 AM
Mobo install is a nightmare so far...help? Chad711 New Systems | Building and Buying 0 11-04-2008 02:37 PM
I think I cooked my cpu and mobo jfenwick Hardware Repairs and Troubleshooting 1 10-03-2008 09:18 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.