Thx everybody for the Help My Pc is working now - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-09-2005, 07:37 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 419
Cool Thx everybody for the Help My Pc is working now

Thxs everybody for the help

Ifinally installed the pc right.

1 question shoudl the Pc smell like is burning is that only the new electronic smell ?

Anybody bought the amd bundle with HL2 shoudl the code coem with the hardware or do i need to do anything?
__________________

efd753 is offline  
Old 03-09-2005, 07:38 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 876
Default

i think you double post
__________________

phosho510 is offline  
Old 03-09-2005, 07:39 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 419
Default

opps sorry i guess i double clicked the post topic I though i wouldnt matter

Sorry
efd753 is offline  
Old 03-09-2005, 07:43 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

I think there is a registration for the HL2 bundle, create a steam account or goto the website and check there... hopefully they should have the answers for you Glad the system is running now
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 03-09-2005, 07:57 PM   #5 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

A PC definetely shouldn't smell like its burning!
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 03-09-2005, 08:00 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

Mine did the first few seconds, but that was the PSU turning on the first time....
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.