Switch Problem? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-08-2005, 04:08 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2
Default Switch Problem?

I got a used switch board the other day and am trying to hook up my DSL modem to it, and no I DONT NEED A ROUTER for what im doing, so don't even bother saying that.... I have most of the problem figured out, I have a link on my modem and she's lit, but im thinking that since it cant find the DHCP server that the switch is either broken some how or not configured right. Any thoughts? But in any case Ive been told that my linking was all correct and now its just a problem with the switch.
__________________

MadModderModaX is offline  
Old 04-08-2005, 04:30 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

You DONT HAVE a DCHP server
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 04-08-2005, 05:01 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

So i went into my cisco and took this pic for you

DJ-CHRIS is offline  
Old 04-09-2005, 05:43 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2
Default

Yeah I know I dont have a DHCP server, the modem can't contact the DSL providers DHCP server. And I know that its probably setup wrong, I need to grab a serial cable to access the Command line interface of the switch so that I can check to see if it is setup for DHCP, cuz it might not be. Like the sig dude, is there a awy to run a computer with no cpu, wow who said that.
MadModderModaX is offline  
Old 04-09-2005, 06:10 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

lol, the 'originally posted by' tells you who posted it. Was a dude named bigtimeballer who I haven't seen around here in quite some time
Nubius is offline  
Old 04-09-2005, 06:13 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

bigtimeballer was banned for flaming (or other reasons and flaming as an excuse, as everyone says)

Your ISP's DCHP server is assigning IP's to modems, not your PC's.
DJ-CHRIS is offline  
Old 04-09-2005, 06:13 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

ahh yeah think I remember now
__________________

Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.