Surround sound problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-28-2004, 12:48 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 348
Default Surround sound problems

Hey. I have recently purchased a 5.1 Surround sound system (Logitech Z640) and a Creative Audigy LS sound card. The sound is awesome but i was playing farcry today and had a bit of a problem. For no noticeable reason the surround speakers just started squealing extremelly loud. I pushed the power button on the center speaker, and when i turned it back on the screeching had stopped and only the centre speaker was working. I turned the game off and put winamp on. the song started playing but then about 10 seconds into it the same thing happened!! I did the same thing and again only the center speaker worked. I closed winamped, opened it and the same thign happened. I reset and now winamp seems to work fine. The same thing happens in far cry, however.

Any help or experience with a matter like this would be really helpful at this point.
sithspawn is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.