supposed hardware problem? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-16-2004, 09:45 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,084
Send a message via Yahoo to IBMan
Default supposed hardware problem?

HEy, i ordered a windows server 2003 trial cd from MS, and no i didnt pay for it or shipping. Installed it, works fine, but now almost every time i start it up i get a blue screen of death with these error details which i got from the event log

Event Type: Error
Event Source: System Error
Event Category: (102)
Event ID: 1003
Date: 10/15/2004
Time: 6:58:19 AM
User: N/A
Computer: LUKE
Description:
Error code 000000c5, parameter1 e1a4e000, parameter2 00000002, parameter3 00000001, parameter4 805562d1.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Data:
0000: 53 79 73 74 65 6d 20 45 System E
0008: 72 72 6f 72 20 20 45 72 rror Er
0010: 72 6f 72 20 63 6f 64 65 ror code
0018: 20 30 30 30 30 30 30 63 000000c
0020: 35 20 20 50 61 72 61 6d 5 Param
0028: 65 74 65 72 73 20 65 31 eters e1
0030: 61 34 65 30 30 30 2c 20 a4e000,
0038: 30 30 30 30 30 30 30 32 00000002
0040: 2c 20 30 30 30 30 30 30 , 000000
0048: 30 31 2c 20 38 30 35 35 01, 8055
0050: 36 32 64 31 62d1


usually i can boot into windows by going into the bios, resetting everything to default, and or booting into safe mode and then restarting, this has never happened until i had windows 2k3 S installed so im guessing its an OS problem, it says my new hardware or softwar emay not be configured or installed properly. any ideas? I plan on going back to win2k or wxp pro i just want to find out if anyone has any ideas of why this may be happening
__________________

IBMan is offline  
Old 10-16-2004, 06:36 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

firstly, you should have paid for the shipping thats is why microsoft is taking revenge haha, anyway.

everything after windows XP has some problems in hardware accessibility by default. do you have updated drivers of the hardware components? also did it booted well first time? I had trial tested Longhorn, and it was like i've installed windows95 on my PC, asked for every driver. and I was so pissed off, that had to get rid of it immediately.
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.