Strange graphics error on Medal of Honor:Allied Assault w/ Ti4200 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-01-2004, 09:07 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Question Strange graphics error on Medal of Honor:Allied Assault w/ Ti4200

I've been meaning to post this for a while, I wasn't sure whether it should go in hardware or gaming...

Anyway, my friend owns a GeForce Ti4200 128mb. A strange thing happens when he tries to run Medal of Honor:Allied Assault; in-game, none of the game's textures show up at all, it's like very basic yellow wireframes on a black background... I haven't got a picture to show you what I mean but surely someone here will be familiar with this.
Out of interest, the nVidia display driver (he's using 61.77, btw) states that his card is a Quadro XGL; now correct me if I'm wrong but those XGL's were quite high-end workstation cards in their day, presumably not meant for gaming purposes... maybe this has something to do with it, I don't know...

This doesn't happen in any of his other games, and he's done the obvious by trying to re-install etc...



Thanks.
__________________

__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Old 12-01-2004, 09:14 AM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

What DirectX version has he installed?
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 12-01-2004, 09:22 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default

9.0c.
__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Old 12-01-2004, 12:41 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Syracuse, NY
Posts: 518
Send a message via AIM to Joeisalsocool
Default

Speaking for the Ti4200 myself. The newest drivers on mine are also Quatro, They are probably trying to phase out the Ti series completley. Dont know why thou, its not a bad card. For the game, dont know where to help you with that. Maybe try installing the game on to your rig?
__________________
Joeisalsocool is offline  
Old 12-01-2004, 12:54 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,124
Default

It should run that game . I would look into a corrupt VC driver or DX install . What about Game Patches maybe they address some driver issues he is experiencing .
__________________
Thermaltake Armor A90
Corsair HX1000W PS
i7 2600k / Cooler Master Hyper N 520
Asus P8Z68-V Pro / Gen 3
8 GIG Corsair Vengeance
eVGA GTX 570
SB Audigy2 Platinum
Kingston Hyper X120 SSD
WIN 7 - 64b
LG Blue Ray Super Multi Burrner
Logitech THX Z560
3x120mm - 1x200 mm case fans
Cappy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.