Strange computer behavior. Looking for suggestions. - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-06-2005, 02:57 PM   #21 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

I live right near Newburyport, in Haverhill (Next to Methuen, Lawrence) Not too far from Lowell.

Where you work? Anywhere good? I'm in working in Wakefield.
__________________

Him is offline  
Old 05-06-2005, 03:07 PM   #22 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 499
Default

I work in the World Trade Center - National Financial. Right on Seaport next to the bay. Crappy commute, but we hope to move closer to Boston after our lease is up.
__________________

__________________
<a href=\"http://www.democracynow.org\"><img src=\"http://i5.photobucket.com/albums/y165/smileygladhands/linkbanner468x60.gif\" border=\"0\"></a>
\"All over the place, from the popular culture to the propaganda system, there is constant pressure to make people feel that they are helpless, that the only role they can have is to ratify decisions and to consume.\" -Noam Chomsky
smileygladhands is offline  
Old 05-06-2005, 03:15 PM   #23 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

Sounds like it would be a crappy commute. Why dont you take the T do north station and go out from there?
Him is offline  
Old 05-06-2005, 03:51 PM   #24 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 499
Default

Quote:
Originally posted by Him
Sounds like it would be a crappy commute. Why dont you take the T do north station and go out from there?
I do, I do. And Fidelity (national financial) offers free bus service from North Station to the WTC. So, it's not all that bad really. But it would be nice to be closer.
__________________
<a href=\"http://www.democracynow.org\"><img src=\"http://i5.photobucket.com/albums/y165/smileygladhands/linkbanner468x60.gif\" border=\"0\"></a>
\"All over the place, from the popular culture to the propaganda system, there is constant pressure to make people feel that they are helpless, that the only role they can have is to ratify decisions and to consume.\" -Noam Chomsky
smileygladhands is offline  
Old 05-06-2005, 03:55 PM   #25 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

I was actually offered a temp job there a few weeks ago, doing some sort of printer thing. I didnt take it though, got a different one. Yes, it was at fidelity at the WTC. My buddy worked there though, setting up printers I think, you prolly ran into him. Thats weird. Woulda been something had I ran into you and didnt know it was you. I find that weird, talking to someone in a forum and then seeing them. Your real life persona would be hella different from your computer one. Interesting.
Him is offline  
Old 05-06-2005, 06:40 PM   #26 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 53
Default

Wow, indeed a small world. I grew up in Woburn, had relatives in Wakefield, my brother lived in the Highlands of Lowell (now in Littleton).

Anyway, thanks again for all the help you two.

John
JChamp is offline  
Old 05-06-2005, 06:59 PM   #27 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

No prob man.
Him is offline  
Old 05-06-2005, 07:24 PM   #28 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 53
Default

One last question, if I may. It appears that my cpu is not running as hot as I previously had thought. It seems to be hold pretty steady at around 47-48 C.

Also, I was wondering if flashing/update the bios would be a worthwhile alternative, seeing that its never been done.

Thanks again!
JChamp is offline  
Old 05-06-2005, 08:18 PM   #29 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

Did you not finish your first question? Was it if that is too hot? It may be. Is that at idle, or under load?

Have you ever flashed a bios before? do you have a reason to do it? If you dont have a reason to do it, I prolly wouldnt do it. If you do it wrong, say with the wrong flash, you will permanently screw your mobo. Do you have a drive that wont fit or something?
Him is offline  
Old 05-06-2005, 08:26 PM   #30 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 53
Default

Quote:
Originally posted by Him
Did you not finish your first question? Was it if that is too hot? It may be. Is that at idle, or under load?

Have you ever flashed a bios before? do you have a reason to do it? If you dont have a reason to do it, I prolly wouldnt do it. If you do it wrong, say with the wrong flash, you will permanently screw your mobo. Do you have a drive that wont fit or something?
"Is that at idle, or under load?"

Not sure. The cpu is up and running (running word, firefox, etc.). Would that constitute a significant load?

I've never flashed a bios, but I thought that I read somewhere that updating a bios could improve performance or amend a problem.

Sorry about my "noviceness"lol.

And thanks for putting up with me!
__________________

JChamp is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.