Sticky Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-27-2004, 09:46 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 30
Question Sticky Problem

Hi guys just wondering if any of you could help me out here...When i play games such as Vice City Or Simpsons Hit And Run the game seems to stick...it lasts for less than a second but it does become very annoying after a while...I've tried lowering the screen resolution and changeing various graphical elements within the game as well...but so far nothing has worked.

Anyone got any suggestions ?
__________________

Tetsueo is offline  
Old 11-27-2004, 10:02 AM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 447
Send a message via AIM to Pavlyk
Default

Had the same problem.. The screen seems to nag a bit doesn't it? Anyways, I always restarted my machine whenever that happened and reinstalled the game. Hope that helps, kind off.
__________________

Pavlyk is offline  
Old 11-27-2004, 11:19 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 973
Send a message via Yahoo to intercodes
Default

Tetsueo,

Install the latest direct-X version . Find an update if available for your graphics card and install em. Disable any background running process that takes up too much memory [eg. Norton]

intercodes is offline  
Old 11-27-2004, 12:33 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 128
Send a message via ICQ to Smokin-A.I. Send a message via AIM to Smokin-A.I. Send a message via Yahoo to Smokin-A.I.
Default

you may have a program running in the background that is causing an interupt (to coin a phrese ..norton anti virus) and it is causing this to happen , there are other things that will cause the same thing ..like sound card , or a setting on your vidieo card that is either set to high , or not high enough..just a note..what sound card are you running? and what is your vid card?
__________________
if its not artifical intelligence, why have it?
Smokin-A.I. is offline  
Old 11-27-2004, 12:39 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 30
Default

on board realtek ac/97 audio
unbranded geforce fx 5600 xt
Tetsueo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.