start up problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-21-2005, 07:15 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 130
Default start up problems

hey when i turn on my computer/restart it sometimes after the xp loading screen it just goes blank and i have to restart because it doesnt do anything. it always doest it, pisses me off.

but when it does work its all fine.

whats the problem here?
thanks
__________________

beautiphil is offline  
Old 06-21-2005, 08:04 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

HMMMMMMM.......After it hangs up, do you get the message that windows failed to load and then it gives you a bunch of options including safe mode or use last good logon? Sounds like you have somekind of hardware conflict. ???
__________________

__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 06-21-2005, 08:06 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,006
Default

Try unloading anything connected via usb. I had a usb adaptor attached to my pc and windows xp decided to pull that trick on me too one day. I just unattached the adapter and it loaded fine afterwards.
Hacp is offline  
Old 06-21-2005, 08:14 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 130
Default

Quote:
Originally posted by RicoDirenzo
HMMMMMMM.......After it hangs up, do you get the message that windows failed to load and then it gives you a bunch of options including safe mode or use last good logon? Sounds like you have somekind of hardware conflict. ???
ya it does that
beautiphil is offline  
Old 06-21-2005, 09:54 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 130
Default

bump
beautiphil is offline  
Old 06-23-2005, 01:01 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 130
Default

bump
beautiphil is offline  
Old 06-23-2005, 01:15 AM   #7 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

Did u add any new hardware in before this started happening.Check out hardware manager for any conflicts.
__________________

__________________
Lonewolf5460 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.