Squeaking Monitor - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-04-2005, 07:06 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1
Default Squeaking Monitor

I have an old Gateway monitor (EV700). It has worked fine for years, but now it will not display anything. When the monitor is plugged in the green power light flashes and there is a squeaking coming from the back of the monitor. I can not even pull up the monitor configure box with the dial in the front. I'm guessing the monitor is shot, but if anyone has a suggestion for fixing it, that would be excellent.
__________________

akwakeboard is offline  
Old 06-04-2005, 08:00 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 858
Default

mice.
__________________

GageMW is offline  
Old 06-04-2005, 10:14 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

It's dead.
c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.