speed fan temps - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-01-2007, 02:19 PM   #11 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: speed fan temps

that would be cool
__________________

Nick is offline  
Old 05-01-2007, 08:24 PM   #12 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default Re: speed fan temps

Yea, i would of done it at school today...but i hate the california education code...THEY FREAKIN BLOCKED PHOTOBUCKET!!! so i couldnt access the pictures and put em on here, ill do them right now, sorry for keeping u waiting, but i like to stick to my promises.


they are pretty self explanitory.

err i ment high speed not high temp






__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 05-01-2007, 08:26 PM   #13 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default Re: speed fan temps





wtf is a 4 pic limit?!?!? o well
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 05-02-2007, 10:56 AM   #14 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: speed fan temps

thanks my fan is running at 3649 rpm not 25376 or summin like that
Nick is offline  
Old 05-02-2007, 12:01 PM   #15 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default Re: speed fan temps

yea no problem
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 05-02-2007, 01:00 PM   #16 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: speed fan temps

im going to sort out my other temps ill post a pic when im done

thanks for the guide it was really useful
Nick is offline  
Old 05-02-2007, 02:48 PM   #17 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default Re: speed fan temps

YEA NO PROBLEM...(**** caps)

well anyways, if you need any other help with speedfan, i am happy to help, been using it since god knows when, so im pretty well acquainted with it.
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 05-20-2007, 01:03 PM   #18 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: speed fan temps

hey, sorry for taking such a long time to do this but here are my speedfan readings:

Nick is offline  
Old 05-20-2007, 01:29 PM   #19 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default Re: speed fan temps

seems alright, just a couple of the speed changers are wrong, and osme of the voltages are off (-12, -5)

to remove those, click configure, go to the speeds tab, and uncheck speed4 and speed5. Then head over to the voltages tab, and uncheck -12v and -5v.

and do you have another fan connector on your motherboard? because there is another sensor on speedfan. if all of your connectors are full, then go to the fans tab and uncheck fan 3.
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 05-22-2007, 12:16 PM   #20 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: speed fan temps

hey thanks it all looks more or less normal now!
__________________

Nick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will I get in trouble if I increase my net speed? Ioanni Computer Networking and Internet Hardware 3 04-28-2007 10:49 AM
My Hotel Wifi Speed Varies mfaerber Computer Networking and Internet Hardware 4 04-23-2007 01:05 PM
Opera Brings Speed Dial To Your PC Osiris Internet Software and Browsers 0 04-12-2007 09:26 PM
E6600 Idle temps STATus h2O Overclocking and Modding 3 04-02-2007 09:11 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.