¤ SPeeD BooST ¤´¨`·....·´¨`» - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-11-2005, 07:17 PM   #11 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

you will need more ram and a better video card.
__________________

__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 07-11-2005, 07:46 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,006
Default

Heh ya. I was tricked too when I was researching video card. I thought special addition meant it was better. Now I know what SE really stands for.
__________________

__________________
6600GT PCI-E for sale/Trade. Check the FS/FT forums on tech-forums for details.
http://www.techist.com/showthread.php?s=&threadid=77816
Hacp is offline  
Old 07-11-2005, 08:09 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 6
Default

If I got the Radeon 9250 alone, would it single-handedly ged rid of my problems? It comes with 256Mb of DDR memory.
xX-PwNaGe-Xx is offline  
Old 07-11-2005, 09:36 PM   #14 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,287
Default

you need more ram first. that is the main cause is because XP is eating all your ram and your games have nothing to use.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 07-11-2005, 11:13 PM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

i say at least double your RAM. either way that cpu is going to take pc100 or pc133 RAM. you can get an extra 128mb stick really cheap. just to be sure get pc133 it will cost you about the same second-hand and will work for sure.
Nitestick is offline  
Old 07-11-2005, 11:33 PM   #16 (permalink)
Super Techie
 
KorKwin's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 293
Default

SE stands for "sucky-edition" with ATI. Replace the "S" with any other negative word that begins with "S" and you have it made.
__________________

__________________
It's not a race, unless it is a race.
KorKwin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.