SOUND stopped working today!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-04-2004, 05:30 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 104
Default SOUND stopped working today!!!

SOUND stopped working today!!!

ahhh i dont know what happened but my sound doesnt work anymore. u can just barely hear it, i was listening to winamp and one song ended, i started the next song and i can only hear it if i turn up the speakers to 100%. dont know what the problem is, any insight may help thanks.

all drivers seen okay, and i did not install anything new in the past few days. need help.
__________________

Turbo-Athlon5 is offline  
Old 01-04-2004, 05:36 PM   #2 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

are the cables loose? might seem like a dumb question. But it happens. :/
__________________

ADZ is offline  
Old 01-05-2004, 03:42 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 104
Default

dumb question but correct, the power cable from the speaker to the wall was loose, i guess this is from it falling off the desk many times, there weird shaped..
Turbo-Athlon5 is offline  
Old 01-05-2004, 04:06 PM   #4 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

Right on. Good to see its nothing serious!
ADZ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.