sound skipieness - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-31-2004, 11:08 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Default sound skipieness

i have a sound blaster2 and just put in a new 9800 pro. now sound durring anything that requires both graphics and music will be all scratchey. i updated all of my drivers and contacted both of the compaies that gave me crap answers that left me going in circles. please help
__________________

icme is offline  
Old 04-01-2004, 04:23 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 590
Send a message via AIM to Shrapnill
Default

When you installed the new vid card did ou uninstall and CLEAN the drivers from your old one?

Use something like this to completely clean out drivers after youve removed them.

I suggest removing both your sound and video drivers, running that cleaner then reinstalling.
__________________
System specs? Lets just get down to it people:

My penis is bigger than yours.
Shrapnill is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.