Sound right? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-11-2004, 11:13 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 124
Default Sound right?

Having problems with my video card so i compared it to a Geforce 4 Ti 4200....

I have a MSI geforce fx 5200.....


The benchmards come through saying:


Ti 4200 - 10832 3DMARKS in 3dmark 01
FX 5200 - 4227 3DMARKS in 3dmark 01

BOTH on the same computer... is that ****ed or what?
__________________

ToKeN is offline  
Old 12-11-2004, 11:50 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default

My friend has a Ti4200, and it whoops my old FX5600 SE in Far Cry, and that's with a slower CPU and RAM... So I'd say that sounds about right.
__________________

__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Old 12-11-2004, 12:24 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 124
Default

Its funny the 5600 beats it in all benchmarks
ToKeN is offline  
Old 12-11-2004, 12:36 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default

Hmm... Well I'm only going by personal experience: Bearing in mind that my 5600 is an SE, i.e a toned-down version of the 5600, and my friends Ti4200 is apparently a Quadro XGL (going by the what the nVidia display driver tells). Out of interest, what benchmarks are you referring to in particular? It's just that I've always been lead to believe that the FX series in general paled in comparison to the Ti4k series... but I might be wrong...
__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Old 12-11-2004, 12:37 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 124
Default

www.tomshardware.com

or w/e it is
ToKeN is offline  
Old 12-11-2004, 12:46 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default

Thanks, I'll look up those benchmarks when I get chance...

Could be that you have a dodgy 5600 maybe... Or perhaps you've got a corrupt driver or something (btw you have got the latest forceware drivers- 66.93- right?)... But I still swear that on paper the Ti4000's outdo the low-end FX's.

But like I say I could be wrong, and I'm probably going to be abbruptly corrected on this by none of our veterans at TF

Good luck anyway.
__________________

__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.