Sound Card problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-07-2005, 11:06 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default Sound Card problem

ok i was wondering about thisa friend which im see today just put in a new sound card but it doesnt work and he had put back the old one and comes witha message of some sort. i would think it would be the driver right.
__________________

__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 07-07-2005, 11:09 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

What does the message say?
__________________

__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 07-07-2005, 11:14 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

i have no clue im going to his party tonight i just what to have fun for a change i dont know what it says all i know is when he put it in it doesnt work know im really thinking its the driver or he installed it wrong.
__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 07-07-2005, 02:03 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

probably he installed it wrong.
nuke is offline  
Old 07-07-2005, 02:04 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 262
Send a message via AIM to PC Man Brian
Default

Yeah, it sounds like it was the installation that might have gotten you that problem.
__________________
PC Man Brian is offline  
Old 07-07-2005, 02:07 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

yep jsut what i was thinking ok thanks. ill just wipe the install disk if it came with it then reinstall it.
__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 07-07-2005, 02:09 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

did he install the driver already or not?
nuke is offline  
Old 07-07-2005, 02:12 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

i think so i truly dont know that much about it he doesnt tell you that much i hate it but i think that is what the problem was i will get it fixing.
__________________

__________________
Dark_Sniper* is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.