Sound - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-16-2004, 09:29 PM   #1 (permalink)
Super Techie
Join Date: Aug 2004
Posts: 383
Default Sound

I just baught HL2 and im going to play it and my speakers(2 yrs old cheap multimedia speakers) are like making low sounds. I go and turn the volume up to like 50% and it work like it is supposed to work at(25%) i changed none of the options nothing is changed. what happened.

SNiPeRViRuS is offline  
Old 11-16-2004, 09:49 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Jun 2004
Posts: 973
Send a message via Yahoo to intercodes


Time to get a new and shiny 7.1 Creative speaker system .
Check your speaker connection wires.

intercodes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.