a sorta poll for ATI users - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-22-2005, 01:37 AM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default a sorta poll for ATI users

I am wondering what version of the catalyst drivers do you currently use, and what is your video card?

My card: 9800pro
Drivers: cat 4.11
__________________

__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Old 01-22-2005, 01:39 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

4.10 beta. I am going to upgrade as soon as I get a connection fast enough to download the latest ones.
__________________

beedubaya is offline  
Old 01-22-2005, 01:42 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

I don't get it, are onlder versions of the catalyst drivers better or something?

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 01-22-2005, 01:46 AM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 530
Default

redundant to AND_YOU_ARE (sorry), I am using 5.1 but that is becuase I had some issues with 4.12 but have not yet played a game, but they work fine on my comp so far. I do still have a problem with the CLI.exe not loading at startup but it doesnt seem to bother it much, I think thats just part of the control panel or something.
FoxyLoxy is offline  
Old 01-22-2005, 06:47 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 354
Default

X800 XT on its way! I'll be seeing then
__________________
Resident Survival-Horror Expert....I had a mustache once; of course I'm an expert!
dartgande is offline  
Old 01-22-2005, 09:19 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,432
Default

Catalyst 4.12
__________________

<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">Desktop: 3.0ghz HT 800fsb P4, Chaintech 9CJS Zenith, 2x 512mb GEIL Dual Channel DDR400, 80gb 7200rpm ATA HD, Sapphire X800 XT Platinum Edition, Sound Blaster Audigy 2 ZS, Logitech Z-5300e 5.1 THX Speakers, Turbolink 420watt PSU, Black 19\" Orion Monitor, Logitech MX Duo and Win XP Home</marquee>
<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">My Wishlist: 74gb 10K SATA Western Digital Raptor...</marquee>
The Merlin is offline  
Old 01-22-2005, 10:32 AM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

4.12 I think

Im too lazy to check cuz it's not my primary PC, i probolly spend more time fixing it than using it.
DJ-CHRIS is offline  
Old 01-22-2005, 10:35 AM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,147
Default

X800 XT
Omega 2.5

Should i get an ATI licensed (sp) driver?
__________________

__________________
Snake-Eyes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.