something is wrong with new pc - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-05-2005, 02:39 PM   #21 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Send a message via AIM to Armethion
Default

there is no heat at all....does that mean its dead?
__________________

Armethion is offline  
Old 08-05-2005, 02:46 PM   #22 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

If the processor is dead, you would think itwould beep at you. Just ike booting up without a processor installed...it beeps liek crazy.

Have you tried reseating everything? Test parts in another motherboard before you pinpoint a problem and look into getting it replaced.
__________________

__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 08-05-2005, 02:49 PM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 813
Default

Quote:
Originally posted by Armethion
there is no heat at all....does that mean its dead?
If I had to make an educated guess I woul say it's the CPU. For the price of CPU's, it's well worth the time/money to bring it to a computer repair shop where they can test a different cpu in your machine.
__________________
Associates Degree in IS

A+ Certified

Studying for Network+
BASSMASTER is offline  
Old 08-05-2005, 05:47 PM   #24 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Send a message via AIM to Armethion
Default

well, i tried a different processor in it, and i tried different ram. but still the same reaction... it isnt either of them
Armethion is offline  
Old 08-06-2005, 12:07 AM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Then your Mobo is singled out. I believe earlier you tested a different graphics card yes?
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 08-06-2005, 11:14 AM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,084
Send a message via Yahoo to IBMan
Default

i dont know much about AMDs but with Intel P4 mobos theres a "p4" power connector, that went out on one at school and had to get a new PSU, if you can try a new psu only if you have that p4
__________________
Server:
AMD Athlon 4000+ @ 2.4 GHz
4096 MB RAM
40 GB HDD
Dual Mirrored 500 GB HDDs
DVD-ROM Drive
Windows Server 2003 x64 R2 SP2
IBMan is offline  
Old 08-07-2005, 11:50 PM   #27 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Send a message via AIM to Armethion
Default

no, the graphics card is the only thing i havent tried out. i have a feeling it is the graphics card. ill tgry one soon and post the results.
__________________

Armethion is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.