Someone please help - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-05-2004, 01:22 PM   #31 (permalink)
Monster Techie
 
ATIRAGEPRO's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,400
Send a message via AIM to ATIRAGEPRO Send a message via Yahoo to ATIRAGEPRO
Cool "Remission..."

The last time i helped out a guy with this problem, he allso insisted that it wasn't a virus or spyware. Turns out, it was. Lucky for him, he stoped it from spreading just in the nick of time. Just try it anyway. Because virusess like that don't get erased after you reformat a drive again. Spyware simply downloads itself again the next time you go on the internet.

"Just try it! even if it dosn't work."
__________________

__________________


Quote:
Originally posted by bonehelm
WTF ROFLMAO !!!! WTF OMFG LOL !!!! PARDON THE ****KING CAPS IM SO ROFL NOW !!!

I just found out I\'ve been using direct X 8.1 since its out.
He who knows when enough is enough will always have enough... - Lao Tzu
ATIRAGEPRO is offline  
Old 07-05-2004, 01:59 PM   #32 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 17
Send a message via AIM to Awar318
Default

Yeah if youre using crap internet explorer, which im not.

Trust me, its not spyware.
__________________

Awar318 is offline  
Old 07-05-2004, 02:22 PM   #33 (permalink)
Monster Techie
 
ATIRAGEPRO's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,400
Send a message via AIM to ATIRAGEPRO Send a message via Yahoo to ATIRAGEPRO
Cool "Imbalance..."

So, you've treid it then.
__________________


Quote:
Originally posted by bonehelm
WTF ROFLMAO !!!! WTF OMFG LOL !!!! PARDON THE ****KING CAPS IM SO ROFL NOW !!!

I just found out I\'ve been using direct X 8.1 since its out.
He who knows when enough is enough will always have enough... - Lao Tzu
ATIRAGEPRO is offline  
Old 07-05-2004, 04:54 PM   #34 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

well, now I'm apt to say either a faulty power supply, or possibly power regulator. Try rpl power supply.
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.