Someone Give Me Some Name For CPU Temperature Program For Intel - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-04-2004, 11:25 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 32
Default

Wat is a good CPU temp and ur u sayin 4 to play around wif the vcore and vdimm so be on the safe side
__________________

Jace Da Ace is offline  
Old 07-04-2004, 11:49 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 32
Default

ok that Intel Active thingo didnt work wif my motherboard if ya need 2 no i have a Sapphire, Axion or Axion, Sapphire wat eva it is ??????
__________________

Jace Da Ace is offline  
Old 07-04-2004, 01:43 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 346
Send a message via Yahoo to rakesh_1024
Default

Try doing a bios update.
It worked for me after a bios update.
__________________
www.tech-station.net

P4 1.6GHZ Willamette core 400MHZ FSB 256KB L2 cache
Intel 845WN Mobo
256mb SD-RAM
Nvidia Riva Tnt2 M64 G-card
40GB Seagate 5400rpm HDD
300Watt PSU
Intex Cabinet
15 LG Studioworks563N
Creative Inspire2400 2.1 speakers
16x DVD ROM
52x Samsung CD Burner
rakesh_1024 is offline  
Old 07-05-2004, 01:34 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 32
Default

ok where would ya get a BIO's update from
__________________

Jace Da Ace is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.