softk56 Modem problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-07-2004, 05:13 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
Default softk56 Modem problems

I have modem with the following on the board
FM-56K-PCI v:RWHS-C
552-5600-032

It has a conexant(Rockwell) Chipset

I am using the standard winXP drivers and have also tried the standard Conexant Drivers under win98.
The Modem seems to be working fine but when I goto connect
it will dial but then will not make a connection with the modem at the other end
I have tried several ISPs and the same thing happens. Maybee I need to do a factory reset using At Commands then write to n-V Ram after that??

Please help me going crazy at 28.8k!!!!!
__________________

icus is offline  
Old 09-07-2004, 05:35 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

For one you need to come on into 2004 and get out of 1995....two...you're in the wrong thread....go to network and communication area..they'll help you out
Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.