socket type - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-14-2004, 05:28 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

There ARE socket converters...this one in particular lets you upgrade from Socket 423 to 478....a decent feature. Of course it has limitations due to the board.

But the fact remains these socket converters DO exists...but yeah 478 is intel whereas socket A is AMD so in that case it'd be impossible because you're trying to cross CPUs

http://www.shentech.com/42to47cpusoc.html
__________________

Nubius is offline  
Old 12-14-2004, 05:37 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

ahh see i knew their was socket converters, i just didnt know a better way to explain than to use 2 different companys
__________________

__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 12-14-2004, 05:40 PM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Well it's surprising how many people will sit there and say they just KNOW something doesn't exist....yet they never try google =/

Luckily I had seen these before like you did so all it took was a simple 'Socket Converter' in google and it found that.
Nubius is offline  
Old 12-14-2004, 05:44 PM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

hahah nubius = god
__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 12-14-2004, 05:45 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

or godess
__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 12-14-2004, 05:47 PM   #16 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

lol right the first time

I'm a dude maaaaaaaaaan
Nubius is offline  
Old 12-14-2004, 09:03 PM   #17 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 887
Default

well, my honest apologies goes out to you sir.
xotix is offline  
Old 12-15-2004, 01:51 AM   #18 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

......ok?
Nubius is offline  
Old 12-15-2004, 02:30 AM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

my PC has a socket 370 CPU, which is in a card that goes into my slot 1 board
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.