Small problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-16-2004, 04:50 PM   #1 (permalink)
L J
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 12
Default Small problem

hi... ive just finished building a computer with some help from friends... but unfortunately for some reason my none of my keyboards will work on it... everything else seems to work fine with it... the keyboard is the only thing giving me problems... if theres any tips u can give me id love to hear them... im not sure if an image is needed but i posted one anyways... any other info needed ill be more than glad to post if asked...

internals
__________________

L J is offline  
Old 06-16-2004, 05:05 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 643
Send a message via AIM to anarchy
Default

Quote:
my none of my keyboards will work on it...
Because you said "none", I assume you mean plural. So that gets rid of the actual keyboard giving you the problem. The next step has to be the motherboard. Just check to make sure no prongs any other thing broke on your motherboard.

How many keyboards have you tried to plug in?

Also, are you making sure your rebooting before trying a new keyboard?
__________________

__________________


Search TF!
<form method=\"get\" action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form></small></font></p></p>
anarchy is offline  
Old 06-16-2004, 05:44 PM   #3 (permalink)
L J
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 12
Default

ya ive tried 3 keyboards including the one im using right now and have restarted each time... i dont have any usb keyboards to see if it would make a difference though...
L J is offline  
Old 06-16-2004, 10:00 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 35
Send a message via AIM to sethduncan Send a message via Yahoo to sethduncan
Default

My sisters pc is an amd, and an ECS mobo at that. Yours looks like it's ECS or one like it. She had the same problem. A USB keyboard took care of it. Office max sells them for $15, so I'd try that.
sethduncan is offline  
Old 06-17-2004, 05:09 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 346
Send a message via Yahoo to rakesh_1024
Default

Maybe U hav accidentally enabled filter keys(present below sticky keys option).
__________________
www.tech-station.net

P4 1.6GHZ Willamette core 400MHZ FSB 256KB L2 cache
Intel 845WN Mobo
256mb SD-RAM
Nvidia Riva Tnt2 M64 G-card
40GB Seagate 5400rpm HDD
300Watt PSU
Intex Cabinet
15 LG Studioworks563N
Creative Inspire2400 2.1 speakers
16x DVD ROM
52x Samsung CD Burner
rakesh_1024 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.