Small 6600 gt problem - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-08-2005, 03:31 PM   #31 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 19
Default

I know; i went to that exact area, only there was not a thing on the left that said temperature settings. It's simply not there..... this seriously sucks.
__________________

Ravenhart is offline  
Old 08-08-2005, 08:06 PM   #32 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,946
Default

Contact msi -email, and see what they say....U sure you have the latest driver from nvidia.com? try your card in another computer and then you'll know for sure. install this again for kicks:

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html


Also what are you card setting at? resolution, gamma, 32 bit color or 16 bit, vsync on or off, all that stuff.....have you messed around with it?
__________________

__________________
LIAN LI PC-7B PLUS II
OCZ MODSTREAM 520W
P4 3.2
2GB KINGSTON
EVGA 6800GS PCI-E
ASUS P5GD1
WD CAVIAR X2
LG DVD BURNER X2
vaderpro is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.