SLI? or no? - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-10-2005, 03:02 PM   #31 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 874
Send a message via AIM to YanBooth
Default

Well, I am on a old Dell now, and if you check out my profile, its the computer that I may purchase, but dropping 8 g's on one rig is a lot, so I am still not sure whether I will buy that, or just buy a good computer that won't act as agent orange to the bank account, either way, I will go with a Lian Li case, mod it up a bunch, and a powerfull PSU, probably Tt, or Ultra...

Good luck

Yan
__________________

__________________
XS RULES!!! I have officially referred you.
YanBooth is offline  
Old 03-10-2005, 03:25 PM   #32 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

PSU's costing $180...man hardware is just getting ridiculous
__________________

Nubius is offline  
Old 03-10-2005, 03:26 PM   #33 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 333
Default

check out www.pcworld.com for a review on 10 PSUs. I think the one you listed was reviewed.
__________________
3 different OS, so yep I\'m confused.
m3incorp is offline  
Old 03-10-2005, 05:17 PM   #34 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default

Alright well im getting the last thermaltake i posted and that PSU just ordered then today. should be her ein at least 2 days.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 03-10-2005, 06:18 PM   #35 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default

dont like the case... psu looks pretty good should have got an x-connect if money isnt an issue. btw you are one lucky a** person. Built my comp on a $500 budget
__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 03-10-2005, 08:08 PM   #36 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default

hey whats wrong w/ the Thermaltake LANfire?
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 03-10-2005, 08:10 PM   #37 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

DJ, why would you say the 4000 is a waste of money... You should know better.. First the 3500 can never have 1MB L2 cache. That much cache with dual channel memory owns. Sure the 3500 can OC past 2.4ghz... But thats OC. You can OC the 4000 also, and alot better. With a 400mhz increase on the 3500, will not make it faster then the FX-55. But a 400mhz OC on the 4000 will.
__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Old 03-10-2005, 08:13 PM   #38 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default

i already said that. besides im not getting a 4000+
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 03-10-2005, 08:51 PM   #39 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 530
Default

quick question...what is a SLI? if somebody answered this in the thread just tell me where, i didnt bother reading...too many posts lol
__________________
Quintox is offline  
Old 03-10-2005, 09:07 PM   #40 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

U need an SLI motherboard so u can use 2 PCI-Express graphic cards. Each card will display half of your screen.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.