SLI help - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-01-2005, 11:05 PM   #31 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 406
Send a message via AIM to MrBebop26 Send a message via Yahoo to MrBebop26
Default

Oh god, I'm sorry!!! I didn't mean to hijack this!! Go with what GageMW said, he's 100% right. Sorry again!

-Ryan
__________________

MrBebop26 is offline  
Old 06-02-2005, 08:16 AM   #32 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

yea i hope that the 6800gt is better than my radeon. I get so mad when the fps jump way down to crawling speeds. I have heard good things about the dfi board. Do yall know if the msi k8neo4 is any good?thanks
__________________

jseber1982 is offline  
Old 06-02-2005, 02:48 PM   #33 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

i think that getting duel 6800gts is a better deal than gettin 2 ultras. the gts can be oced to ultra speeds. one setup from the other is like a 300 dollar difference
jseber1982 is offline  
Old 06-02-2005, 03:14 PM   #34 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

hmm was just lookin, each one has 2 connectors, and they want each one to be on there one rail. If you have 2 of them, i gotta string 4 lines down there? hell naw. they say not to just string 2 connectors from the same line on it. hmm what about runnin 2 lines down, and putting a Y on each line, and runnin each line to both cards? or does it acutally not really matter. i got a 500w psu
__________________

jseber1982 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.