shuttle won't boot - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-24-2004, 12:29 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Send a message via AIM to merv
Default shuttle won't boot

Hey, im rather new when it comes to making a system and i have a couple questions. I put together a new shuttle pc or im trying rather. It won't boot up like it starts up and the hard drive light is on continuos yet i see nothing on my screen. I checked the monitor and its fine. I tried using both on board video and my card and still nothing. It is a Shuttle SB51NR XPC Barebone System ( http://www.computerhq.com/hardware/p...ification.html )with a Intel Pentium 4 2.4AGHz 533MHz FSB processor ( http://www.zipzoomfly.com/jsp/Produc...ductCode=80645 ). The only other thing i can think of is they are not compatiable. Can anyon ehelp point me in the right direction here? Thanks
__________________

merv is offline  
Old 05-24-2004, 01:29 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 21
Default

Is there a jumper to chose between the onboard and you other one? You don't hear any beeps?
__________________

Megabit is offline  
Old 05-24-2004, 07:16 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Send a message via AIM to merv
Default

I didn't see a jumper. No i don't get any beeps on start up.
merv is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.