should i contact OCZ? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-17-2005, 11:42 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 375
Default should i contact OCZ?

ok well i ran some tests on my RAM using NV Performance and this is what i got (see pic) ...


should i be concerned that the benchmarks are that low? i mean most of them arent even above average and i am running at latencies of 2-2-2-5 at 200MHz and my ram is nice RAM. The rest of the stuff is in my sig and everything else scored above average...

should i contact OCZ?

(btw, the yellow is an avg computer and the pink and blue bars are two of the times that i tested)

they tested read, write, and latency
Attached Images
File Type: jpg ram.jpg (52.7 KB, 33 views)
__________________

SteveGTA is offline  
Old 05-18-2005, 12:00 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Syracuse, NY
Posts: 518
Send a message via AIM to Joeisalsocool
Default

First off, thats a nice setup you have there.
I would look into heat first? Whats your CPU temps, j/w I'd check cheap stuff first.
__________________

__________________
Joeisalsocool is offline  
Old 05-18-2005, 12:03 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 375
Default

my CPU is running at about 31 idle 38-40 load and my GPU runs at about 48 idle idk about load. idk about what heat the RAM is at though.
SteveGTA is offline  
Old 05-18-2005, 12:06 AM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Syracuse, NY
Posts: 518
Send a message via AIM to Joeisalsocool
Default

Have you tried stress testing the system. Use one of the @Home projects, Prime 95, or MemTest86. You can google them, They should find errors in your RAM.
__________________
Joeisalsocool is offline  
Old 05-18-2005, 12:19 AM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

damn it!

maybe if i could actually see the pictures it would help

btw, have you tried running sis sandra? most people use that to test their read/write, and i can compare mines with yours that way (can be found in the donwload section in www.guru3d.com)
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.