should i? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-09-2005, 05:17 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 375
Default should i?

im gonna try and go for 2.6GHz on my comp (setup in sig)

Here's some specs i plan on doing, tell me if these look alright.

RAM: 2.8V -- Latency 2-2-8-2 -- 150MHz or 166MHz (ram would run at 195 or 216)

CPU: FSB:260MHz -- 1.6V -- FSB:LDT Bus Multi: 3X

Chipset and LDT Voltages: suggestions?

--------------------------------------------------

do these sound good or should i change some things up a lil?
__________________

SteveGTA is offline  
Old 05-09-2005, 05:25 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 375
Default

im not completely sure if i listed the RAM timings right so if they sound bad someone tell me lol.
__________________

SteveGTA is offline  
Old 05-09-2005, 05:36 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Yeah loosen up the ram a bit and go for it if your temps are good
DJ-CHRIS is offline  
Old 05-09-2005, 05:39 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 375
Default

are those RAM timings loose enough?
SteveGTA is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.