shaking mouse - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-15-2005, 06:30 PM   #11 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

I use it on a wooden table, it also works on paper but it doesn't work very well on some mouse pads.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 03-15-2005, 06:49 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

Mine jumps around and clicks sometimes, not spyware or adware.....
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 03-15-2005, 06:54 PM   #13 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Mine never clicks, but it jumped around before I switched from mouse pad to wooden table.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 03-15-2005, 09:54 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Default

do you guys use mousepads at all?
jono30001 is offline  
Old 03-15-2005, 09:59 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Default

stupid question, my mouse is called a kensington ever heard of that brand?
jono30001 is offline  
Old 03-16-2005, 04:08 AM   #16 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Never heard of it. My mouse is a GigaByte, they are supposed to make motherboards.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 03-16-2005, 04:18 AM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,291
Default

i use mine on a wooden table no problems (its optical)
__________________
Simon is offline  
Old 03-16-2005, 04:22 AM   #18 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

lol, i didnt know gigabyte made mice.
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 03-16-2005, 04:29 AM   #19 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

My mouse: http://www.intercompuaction.nl/media...-USB-Mouse.jpg

It was very cheap but very good.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 03-16-2005, 05:21 AM   #20 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

cool, mines a generic Dell mouse (i think its made by Logitech)
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.