severe problems please help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-12-2004, 05:45 AM   #1 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default severe problems please help

i have a themaltake 420 watt dual fan psu on a ga 7vm400m and a 2200+ using onboard graphics and i am experiencing severe problems. My computer refuses to turn on most of the time without a pattern i can see.
wayne
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 08-12-2004, 07:35 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 348
Default

well i dont its your ps seeing as it is a lot more wattage than you need. Are you sure everything is connected up and plugged in okay? When you say it doesnt turn on, what exactly do you mean? Do you push the power button and it just sits there? If so how often after that does it work again??

It could be that the power button is not connected properly to your motherboard.
__________________

sithspawn is offline  
Old 08-12-2004, 10:18 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 276
Default

Or it could be just a naff switch.
__________________
Windows Loaded .... System In Danger.

Keyboard Not Found .... Press F9 To Continue.
horris1st is offline  
Old 08-12-2004, 11:16 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

whats a naff switch, and yes everything is connected propoly. when i press the button it just sits there, nothing no fans nothing at all. i cant see any pattern with time, most of the time it DOESNT work rather than work
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 08-25-2004, 07:20 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 276
Default

I just think ur mobo's blown. A naff switch is a switch which is duff. LOL. (broken)
__________________
Windows Loaded .... System In Danger.

Keyboard Not Found .... Press F9 To Continue.
horris1st is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.