Setting up Wireless - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2005, 02:59 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2005
Posts: 6
Send a message via AIM to Solid_Snake
Default Setting up Wireless

Here is my problem i had set up my Router and my Gaming adaptor to my 2nd comp. A few weeks later the gaming adaptor stopped working . And now i just found out i had to configure it online. I want to know how i can get it back to work cause i need to fix settings on the gaming adaptor. I need the adaptor to be able to connect to configure it. Router is a Netgear and the Adaptor is a D-Link.If that helps.

Solid_Snake is offline  
Old 08-06-2005, 10:00 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2005
Posts: 6
Send a message via AIM to Solid_Snake

Nevermind got it fix.
Solid_Snake is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.