Serious Monitor Problems - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-10-2004, 08:06 AM   #21 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 10
Default

What brand video card should I buy:
What Manfacture/model and how many MB.
My old TNT2 had a 32 MB Card, Should I upgrade to bigger and better,
All Suggestions Welcome..
Thanks: David
__________________

DTL504 is offline  
Old 04-10-2004, 09:03 AM   #22 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 408
Default

Hmm dont mean to be offensive but, isnt your monitor suppose to be black now? How did you get to navigate your way to tech-forums if its all black? Points to ponder

Anyway, try F8 and start in Safe Mode, it should work, when uve reached your desktop, undo everything u did with the zilla thingy
__________________

cheerios is offline  
Old 04-10-2004, 01:19 PM   #23 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 10
Default

Originally posted by cheerios
Hmm dont mean to be offensive but, isnt your monitor suppose to be black now? How did you get to navigate your way to tech-forums if its all black? Points to ponder

"I myself can see thru the black screen, but other members of my family have difficulty having the abilities that I was given.

Im using my laptop computer to type on the message board. I bet you did not think I was that smart"

Anyway, try F8 and start in Safe Mode, it should work, when uve reached your desktop, undo everything u did with the zilla thingy

"I don't think it was the Zilla thing, Plus I have reloaded everything and same problem. So I Must Be the Video Card"
DTL504 is offline  
Old 04-15-2004, 07:36 PM   #24 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

Ah, the Vanta.... if your using the original drivers, they SUCK. Back in the day had problems with Vanta. You would have ghosts in safe mode (multiple vid cards that dont show in normal mode) lock ups, just general problems. The fix was using the Detenator drivers from NVidia. Try that. The original drivers are seriously flawed.
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 04-16-2004, 06:12 AM   #25 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 408
Default

hmm i have no more further questions your honorable sir
__________________

cheerios is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.