Second monitor - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 07-13-2005, 11:04 AM   #1 (permalink)
True Techie
Join Date: Jan 2005
Posts: 136
Default Second monitor

Will a second monitor build up on my graphic card or will it take the task of one? (like killing 2 birds with 1 stone)
I own an Abit ATI Radeon X300 SE

1GB PC3200 DDR400 RAM
Intel Pentium 4 540J HT 3.2 GHz
ASUS X800LX 256 (OC 415/500)
3Dmark05: 4987][3Dmark03:11043
Cellbuster is offline  
Old 07-13-2005, 11:07 AM   #2 (permalink)
Super Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 303

I dont get it. What do you mean?

Sig reinstated. SigSanta
Arumuni is offline  
Old 07-13-2005, 11:09 AM   #3 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: May 2005
Posts: 3,312

He means will adding a second monitor stress the video card more than if there were just one... I don't know the awnser to that.
so, umm, err yeah
003 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.