Screen is screwey - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-19-2006, 05:13 PM   #11 (permalink)
TechyBurst
 
Join Date: Jan 2006
Location: yucca valley, California
Posts: 517
Send a message via AIM to Dr.Gootch Send a message via MSN to Dr.Gootch
Default

Zaa Right click desktop goto properties,settings,advanced,Click on the ATI tab if there is one.. If not then goto start, control panel and the ATI display configuration. Should be a option in there to make it single display.
__________________

__________________
Rebuilding in progress... Pending Specs....

Yours Truly,
Dr.Gootch
Dr.Gootch is offline  
Old 04-21-2006, 12:03 AM   #12 (permalink)
!!GAMER!!
 
fr34ky's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Southeast,AZ
Posts: 509
Default

Quote:
Originally posted by TheMajor
Just noticed you are using an ATI card. I don't know the procedure for ATI cards.
LOL was kinda thinking that and also ur sig.
__________________

__________________
fr34ky is offline  
Old 04-21-2006, 04:57 AM   #13 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by fr34ky
LOL was kinda thinking that and also ur sig.
My sig? Well. Besides the card In my sig I have 3 other Nvidia card. An FX5200 with TV-out. A Ti4200 with TV-out, and a Guillemot Cougar 32MB TNT2 Pro M64 Video Edition, which probably has more video in- and outputs than any other card out here.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 04-21-2006, 10:44 AM   #14 (permalink)
!!GAMER!!
 
fr34ky's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Southeast,AZ
Posts: 509
Default

Quote:
Originally posted by TheMajor
My sig? Well. Besides the card In my sig I have 3 other Nvidia card. An FX5200 with TV-out. A Ti4200 with TV-out, and a Guillemot Cougar 32MB TNT2 Pro M64 Video Edition, which probably has more video in- and outputs than any other card out here.


I was talking about ZaA sig.Yeah I know kinda confusing the way i said it.
__________________

__________________
fr34ky is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.