Router no more slots left. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-22-2007, 04:55 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 162
Default Router no more slots left.

I have a linksys router, and all four slots are being used by computers.

I have an extra computer that I want to stick in there but there are no slots left.

What do I do?

I'm not going wireless so how do I add another router extension?

Or whatever you call it.

Get back to me soon please.
__________________

gloomer is offline  
Old 02-23-2007, 12:44 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2006
Location: Wouldn't you like to know?
Posts: 142
Default

buy a hub or switch.
Unplug 1 Comp from your router so there is a slot empty.
Plug the hub or switch into that empty slot.
Plug whatever you want into hub or switch
__________________

sir nerdalot is offline  
Old 02-23-2007, 12:23 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: /home/jason
Posts: 3,056
Send a message via AIM to Jayce
Default

Would you be unable to do that, but with a 2nd router?

AKA router one uses port 1, 2, 3 for computers. Port 4 is for 2nd router. Computer 4 is plugged into 2nd router.

Would that work? Or are you required to have a hub or switch?
__________________
There's no place like /home.
Jayce is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.