restoring RAID-0 set after mb failure? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-17-2005, 08:36 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2
Default restoring RAID-0 set after mb failure?

running a Western digital 36GB raptor raid-0 set on an ASUS A7N8X-E Deluxe mb.....it has the onboard SiL3112r SATA RAID controller.

my pc doesnt want to post all the sudden. could be the processor, could be the MB. in the case that it's the motherboard, is there a way of reinitializing the raid-0 set on an identical new motherboard without wiping the drives?

both the drives are new and fine. not damaged in any way. they were always cooled by fans and never got warmer than mildly warm.

thanks,
Leon.
__________________

Leeoniya is offline  
Old 04-18-2005, 12:43 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2
Default

bump
Leeoniya is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.