Restarting Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-10-2005, 05:49 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 40
Default Restarting Problem

I just built up my new college computer and I have everything installed including Windows XP. Everything works fine except when I install a new program and it promts to restart the system. The screen goes blank like its going to restart but then it just stops. The computer itself stays on, but nothing comes up on the screen. It only restarts after I manually push the button, then everything is back to normal.

I dont even know if its a Hardware problem or a software problem.

Does anyone know why it's doing this or if theres a way to fix it cause its really annoying?



Thanks
__________________
NEW FOR COLLEGE!:

AMD Athlon64 4000+ SanDiego
MSI K8 Neo4/SLI
eVGA GeForce 6800 GT
Corsair XMS 1 GB TwinX 3200XL (TCCD)
SoundBlaster Audigy2 ZS
2 WD 36.7 GB Raptor HDDs in RAID 0
OCZ ModStream 520W PSU
Thermalright XP-90c
Panisonic Panflo 92mm
Thermaltake Tsunami Case
darkknight206 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.