Release Date - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-29-2004, 05:40 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default Release Date

http://www.abit-usa.com/news/2004/20041112.php

Anyone know when we Abiters can get this?
__________________

Megadeth2 is offline  
Old 11-29-2004, 05:58 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

That's just an overclocking tutorial isn't it?

Edit that's the tutorial for this software that is on this hardware- http://www.abit-usa.com/news/2004/20041109.php
__________________

__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 11-29-2004, 06:33 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default

Thing is, how do I unlock my CPU?
Megadeth2 is offline  
Old 11-29-2004, 07:02 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

I don't know, you have to have one of those mobo's in the link I posted.
__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 11-29-2004, 07:06 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default

Well, I know about that. I have an Abit AA8-Duramax.
Megadeth2 is offline  
Old 11-29-2004, 07:16 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

Oh idk know then... Did you follow the directions on the link you posted earlier, or you mean your cpu is just locked? It may be that only certain CPU's will work with it.
__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 11-29-2004, 07:20 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default

It says all cpus are able to work with it. You think there is a jumper setting.
__________________

Megadeth2 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.